CA

Totes les notícies

Esports del Consell llança una campanya audiovisual de «Desescalada esportiva» responsable

Esports del Consell llança una campanya audiovisual de «Desescalada esportiva» responsable

(14/05/2020)

El Consell es troba aplicant el Pla de reactivació econòmica i social «Mallorca Reacciona» i aquests vídeos es destinen a la reactivació socioesportiva i a oferir recomanacions bàsiques per tornar a una vida activa de manera saludable

El Consell de Mallorca, a través de l’àrea d’Esports, posa en marxa el programa «Desescalada esportiva, lliga't al retorn», publicacions audiovisuals relacionades amb el món de l’esport a les xarxes socials. Són vídeos de caire divulgatiu que ofereixen pautes i consells per fer esport al carrer amb el focus en una pràctica més segura i responsable.  El Consell es troba aplicant el Pla de reactivació econòmica i social Mallorca Reacciona» i, per això, la Direcció Insular d'Esports, llança aquests vídeos per a la reactivació socioesportiva de la ciutadania mallorquina i oferir recomanacions bàsiques per tornar a una vida activa de manera saludable.

El programa vol acompanyar la ciutadania en el desenvolupament de la fase 1, en la qual s'autoritza fer passejades i esport en les franges indicades per edat, dins del municipi (en els de més de cinc mil habitants) i una hora al dia. Es tracta de reforçar l'exercici moderat amb alguns conceptes que millorin la seguretat i permetin completar l'activitat física.

•    Recomanacions preventives: pautes normatives establertes en el moment actual de desescalada.
•    Pautes de reforç: exercicis de condicionament físic i de càrdio, estiraments i activitats de reforç de passejades i esport moderat al carrer.
•    Recomanacions pràctiques: pràctiques adreçades a fer esport d'una manera més segura.

«Desescalada esportiva» tendrà una programació setmanal regular, que abasta població en edat escolar, famílies i persones adultes. Els vídeos es publicaran a les xarxes socials de Turisme i Esports i Esport Base Mallorca:

Facebook: @Turisme i Esports. Consell de Mallorca i @Esport Base Mallorca
Twitter: @turismeiesports i @EBaseMallorca
Instagram: @esportbasemallorca
You Tube: Consell de Mallorca, Llista de reproducció d'Esports

El programa s'emmarca dins de la línia d'esport iniciada durant el confinament amb un altre programa de vídeos online, #EsportaCasa.

Vídeos

Esport amb seny