CA

Totes les notícies

El Consell rep 3.551 sol·licituds d’ajuts per a l’activitat esportiva federada

El Consell rep 3.551 sol·licituds d’ajuts per a l’activitat esportiva federada

(14/04/2023)

La convocatòria de subvenció, que va finalitzar dimecres, ofereix fins a 200 euros per infant que practiqui un esport federat.

El Consell de Mallorca ha rebut 3.551 sol·licituds de la convocatòria de subvenció per a activitats esportives federades, que va acabar dimecres 12 d’abril. En total, la institució insular destina 2,5 milions d’euros, 200 euros per infant, a les famílies amb fills que practiquen qualsevol modalitat d’esport federat durant la temporada 2022-2023.

Ara s’han de revisar totes les sol·licituds rebudes per comprovar que no hi hagi duplicitats, que siguin correctes, que incloguin tota la documentació requerida i que tenguin dret a optar a l’ajuda.

La finalitat d’aquests ajuts, que s’adrecen a famílies amb infants i joves d’entre 6 i 16 anys, és cobrir les despeses d’inscripció a clubs esportius i fomentar així la pràctica esportiva, amb una aportació de 200 euros per cada esportista nascut entre el 2006 i el 2019. En el cas d’infants o de joves amb diversitat funcional, s’admeten sol·licituds per als nascuts entre els anys 2001 i 2019.

Requisits del nucli familiar

Per poder optar a aquests ajuts econòmics, les famílies han d’haver tingut durant l’exercici fiscal de 2021 uns ingressos bruts màxims que, conjuntament entre la persona sol·licitant i els membres de la unitat familiar (sol·licitant i cònjuge o parella de fet), no poden superar els 50.400 euros anuals. En el cas de no estar obligats a fer la declaració de l’IRPF i no haver-la feta, es tenen en compte les imputacions que constin en l’Agència Estatal d’Administració Tributària.