CA

Totes les notícies

El Consell organitza una jornada sobre sostenibilitat a l’esport

El Consell organitza una jornada sobre sostenibilitat a l’esport

(03/03/2020)

Les ponències tractaran els equipaments esportius, la responsabilitat social i l'impacte ambiental de les curses de muntanya

La Direcció Insular d’Esports del Consell organitza per aquest dimecres 4 de març a les 18.15 una nova jornada del Pla Assessorament de l’Observatori Esportiu de Mallorca, amb el títol «Sostenibilitat a l’esport» i amb l’objectiu de debatre sobre les gestions més comunes que afecten els municipis en matèria esportiva i sostenibilitat d’esdeveniments i instal·lacions esportives. La iniciativa s’adreça a regidories, personal tècnic, gerències esportives i empreses i clubs del món esportiu. 

Les ponències tractaran sobre equipaments esportius, a càrrec de Marta Sabater (cap de servei d’Eficiència Energètica del Consell de Mallorca); de responsabilitat social, a càrrec de Xisco Lliteres (director de la marxa cicloturista 312); i sobre l’impacte ambiental de les curses de muntanya, a càrrec de Tòfol Castanyer (corredor de fons de muntanya).

L’acte se celebrarà al Centre Cultural sa Congregació, de sa Pobla, i les inscripcions continuen obertes a la Seu Electrònica.

 

Cartell de la jornada