CA

Totes les notícies

Esports del Consell inicia el canvi de gespa del camp de futbol de Sant Ferran

Esports del Consell inicia el canvi de gespa del camp de futbol de Sant Ferran

(21/08/2020)

El Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular d’Esports, ha iniciat aquest mes d’agost el canvi de gespa del camp de futbol del poliesportiu de Sant Ferran. És una instal·lació per a practicar futbol 11, futbol 7 i rugby escolar, així com altres disciplines com podria ser el tir amb arc.

Es tracta d’una gespa d'última generació amb doble filament de 42 mm i base d’amortiguació. És de baixa fricció i amb un tipus de fibra especial que fa que retengui els microplàstics i sigui més ecològica.

Aquest projecte, que té un cost de 206.881,64 €, és cabdal per a la modernització de les instal·lacions, i el Departament de Turisme i Esports el va establir com a prioritari per aquest 2020. L’estat d’alarma ha ralentitzat l’adjudicació de les actuacions, però es preveu que la renovació estigui acabada al setembre i les persones usuàries del poliesportiu en puguin gaudir a l’inici del nou curs.

Precisament, el camp de futbol de Sant Ferran té una gran demanda entre la ciutadania de Palma. La gran majoria de persones usuàries són nins i nines en edat de creixement que ara en podran fer més ús i en millors condicions.

El canvi de gespa s’emmarca en una sèrie de millores que es duran a terme al poliesportiu de la institució insular i que inclouen l’ampliació de l’aparcament, la renovació del sistema hídric i la reforma d'alguns espais.