CA

Gala de l'Esport

Els valors de l’esport base de Mallorca: tolerància al capdavant!

El dia 27 de juny tendrà lloc la XX Gala de l'Esport del Consell de Mallorca al Teatre Principal de Palma. Un reconeixement a l’esport federat en edat escolar, que centrarà el seu discurs de 20è aniversari en la tolerància, el respecte i la pluralitat.

La XX Gala de l’Esport del Consell de Mallorca torna amb més força i il·lusió que mai. En aquesta edició, volem manifestar el nostre compromís en la lluita a favor de la tolerància en l’àmbit esportiu, entesa com el respecte, la diversitat, la pluralitat, la inclusió o el diàleg positiu com a eixos vertebradors. Perquè creim en l’esport com a eina de transformació social i, més, quan es fa des de la base.

Volem agrair la gran temporada a esportistes, federacions i clubs que, en el dia a dia, treballen amb disciplina i valors per una convivència esportiva, complement de l’educació familiar i de les aules. Ens consta que aquesta tasca admirable va més enllà dels entrenaments i assoleix una dimensió social de summa importància, com a referents per als infants que practiquen esport.

#GalaEsport2022 #TolerànciaiEsport

Vídeos

XX Gala de l'esport 2022