CA

Esport per a persones adultes

Des del Consell de Mallorca, ens volem convertir en agents promotors de salut i de vida activa, i liderar un projecte per afavorir el benestar de la població mallorquina en aquesta etapa de maduresa. Per això, posam en marxa un catàleg d’activitats per a persones adultes, conscients del múltiples beneficis que es poden aconseguir.

Per tal de dur a terme aquest projecte comptam amb diferents programes d’actuació: Gaudeix l’illa sènior, activitats al medi natural, mou-te amb salut i sortides actives.

Novetat

Activitats del mes de març i abril, cada mes actualitzarem les dates i les activitats.

ACTIVITAT MARÇ ABRIL
Conecta't  20 de març 3, 17 i 24 d'abril
Mallorca Literaria COMPLET 18 i 25 d'abril
Taller tir amb fona 23 i 28 de març 4, 18 i 26 d'abril
Espai inclusiu 24 de març 21 i 28 d'abril
Activitat 3G (generacions) 25 de març --
Un dia a l'hipòdrom 22 de març 5 i 27 d'abril
Bot dragò 21 de març  --
Taller de bumerang 25 i 31 de març  --
Orienta't a la UIB 20 i 27 de març  --
Ecomuseu Cala Gamba  -- 3, 12 i 20 d'abril

Sortides actives

Programa nou adreçat a la segona i la tercera edat. Aquestes sortides treballen els aspectes físics, cognitius, socials i de valors dels participant. S'ofereixen de novembre a maig. Les inscripcions es faran mitjançant un formulari a la web.

Gaudeix l'illa sènior

Activitats físiques i esportives adreçades a majors de 65 anys, organitzades per la Fundació Mallorca Turisme (FMT). Tenen una durada de 3 dies i 2 nits a un allotjament turístic, l’adjudicació es farà mitjançant un sorteig de les places.

Més informació

Activitats al medi natural

Rutes guiades que permeten fer exercici físic i gaudir de la natura i la fauna autòctones. Les sortides seran de senderisme, marxa nòrdica o la realització d’esports aquàtics a diferents zones de Mallorca. Per a la seva inscripció s’han de posar en contacte amb el tècnic comarcal corresponent.

Mou-te amb salut

Activitats esportives saludables adreçades a ajuntaments de Mallorca per facilitar als majors de 40 anys l’accés a la practica esportiva. Aquest programa està compost de 2h d'entrenaments setmanal (entrenament funcional i caminada saludable) i una sessió telemàtica (novetat).

Les inscripcions es fan des de l'ajuntament qui son els que coordinen el grup.