CA

Esport per a persones adultes

Des del Consell de Mallorca, ens volem convertir en agents promotors de salut i de vida activa, i liderar un projecte per afavorir el benestar de la població mallorquina en aquesta etapa de maduresa. Per això, posam en marxa un catàleg d’activitats per a persones adultes, conscients del múltiples beneficis que es poden aconseguir.

Per tal de dur a terme aquest projecte comptam amb diferents programes d’actuació: Gaudeix l’illa sènior, activitats al medi natural, mou-te amb salut i sortides actives.

Les activitats del mes de juny ja estan completes, a partir del mes de setembre és reprendran.

Sortides actives

Programa nou adreçat a la segona i la tercera edat. Aquestes sortides treballen els aspectes físics, cognitius, socials i de valors dels participant. S'ofereixen de novembre a maig. Les inscripcions es faran mitjançant un formulari a la web.

Gaudeix l'illa sènior

Activitats físiques i esportives adreçades a majors de 65 anys, organitzades per la Fundació Mallorca Turisme (FMT). Tenen una durada de 3 dies i 2 nits a un allotjament turístic, l’adjudicació es farà mitjançant un sorteig de les places.

Més informació

Activitats al medi natural

Rutes guiades que permeten fer exercici físic i gaudir de la natura i la fauna autòctones. Les sortides seran de senderisme, marxa nòrdica o la realització d’esports aquàtics a diferents zones de Mallorca. Per a la seva inscripció s’han de posar en contacte amb el tècnic comarcal corresponent.

Mou-te amb salut

Activitats esportives saludables adreçades a ajuntaments de Mallorca per facilitar als majors de 40 anys l’accés a la practica esportiva. Aquest programa està compost de 2h d'entrenaments setmanal (entrenament funcional i caminada saludable) i una sessió telemàtica (novetat).

Les inscripcions es fan des de l'ajuntament qui son els que coordinen el grup.