Training camp

Activitat

Training camp amb Tòfol Castanyer. Trobades de convivència per a famílies durant un cap de setmana, en un entorn natural de la serra de Tramuntana. Allotjats a les instal•lacions de l’Hostatgeria del monestir de Lluc.

​​​​​​​Tòfol Castanyer (Sóller, 1972) ha dut el trail mallorquí al més alt, i ha destacat els darrers anys comuna figura d’elit en les curses de muntanya internacionals. Entre el seu palmarès, compta amb podi a tres copes del món, dos campionats d’Espanya, uns skygames, dues curses Cavall del Vent, un Courmayeur-Champex-Chamonix, dos Giir di Mont i un Ultra-Trail du Mont-Blanc.

Destinataris

Famílies amb ganes de fer esport.

Descripció

Jornades amb Tòfol Castanyer i el seu equip per fer activitats i tallers relacionats amb el senderisme i natura.

Quan

El 11 i 12 de desembre de 2021

On

Hostatgeria de Lluc

Cost

53 euros per a persones adultes i per a infants majors de 3 anys; gratuït per a infants de fins a 2 anys. El preu inclou pensió completa, taxa turística i aparcament.

Inscripció

Enguany com a novetat, es farà un sorteig de les places. Preinscripció del 12 de novembre a les 9 h fins el 15 de novembre a les 9 h, mitjançant un formulari en línia. El sorteig de les places es realitzarà el dia 18 de novembre a les 10 h al poliesportiu de Sant Ferran.


Informació relacionada