Training camp

Activitat

Training camp amb Tòfol Castanyer. Trobades de convivència per a famílies durant un cap de setmana, en un entorn natural de la serra de Tramuntana. Allotjats a les instal•lacions de l’Hostatgeria del monestir de Lluc.

​​​​​​​Tòfol Castanyer (Sóller, 1972) ha dut el trail mallorquí al més alt, i ha destacat els darrers anys comuna figura d’elit en les curses de muntanya internacionals. Entre el seu palmarès, compta amb podi a tres copes del món, dos campionats d’Espanya, uns skygames, dues curses Cavall del Vent, un Courmayeur-Champex-Chamonix, dos Giir di Mont i un Ultra-Trail du Mont-Blanc.

Destinataris

Famílies amb ganes de fer esport, grups reduïts de convivència segons els protocols de la covid-19.

Descripció

Jornades amb Tòfol Castanyer i el seu equip per fer activitats i tallers relacionats amb el senderisme i els 54 cims de Mallorca.

Quan

7 i 8 de novembre de 2020. Entrada el dissabte a partir de 9 h i sortida el diumenge a les 15 h.

On

L’Hostatgeria de Lluc és al municipi d’Escorca, a 400 metres d’altitud, en plena serra de Tramuntana. Total d’habitacions: 20.

Cost

47,00 € per a persones adultes i infants de més de 3 anys. Gratuït per a infants de 0 a 3 anys. Règim de pensió completa durant tot el cap de setmana.

Inscripció

8 d’octubre, a partir de les 20 h. Més informació al telèfon 971 145 004, de dilluns a divendres de 9 h a 16 h.


Informació relacionada