Inscripcions obertes

La preinscripció del programa Suma’t continua oberta per l’excepcionalitat d’enguany a causa de la covid-19. Com a novetat teniu la possibilitat de fer els tallers en format telemàtic i també tallers de sortides al medi natural. Per a qualsevol dubte o consulta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a l’adreça: sumat@conselldemallorca.net.

Suma't

Activitat

«Suma’t» és un programa en horari escolar que vincula esport i educació, en què es donen a conèixer les disciplines menys practicades i es posen en pràctica tallers socioeducatius.

  • Suma’t a l’esport a l’escola:  esports adaptats, ball, tir amb fona, vela, piragüisme, senderisme, coasteering, futbol mixt, rugbi, hoquei herba i volei platja.
  • Suma’t a l’esport saludable: tallers sobre bons hàbits, defensa personal, educació viària, emocions, esquena sana, esport i natura, primers auxilis, tots i totes jugam, com t'entrenes o relaxació.
  • Suma’t amb l’elit: apropa clubs d’alt nivell de l’illa als infants, per compartir experiències. Col·labora amb:  Palma Futsal, Urbia Voley Palma, Discaesport, Espanya Hoquei Club, Club Voleibol Manacor, Voley Ciutat Cide, Sispal handbol Marratxí, Club Badminton Palma  i UD Collerense.

Destinataris

Centres educatius des d’Educació infantil fins a Batxillerat.

Descripció

Tallers de 60 a 90 minuts impartits per especialistes.

Quan

D’octubre a juny.

On

Sales de psicomotricitat, pavellons, espais amplis, exteriors* (només excursions). Tallers: aules escolars amb projector i connexió a Internet.

Cost

Gratuït. Un esport o taller per trimestre.

Inscripció

A partir del 3 de setembre . El centre ha de registrar-se prèviament amb un usuari i una contrasenya en una plataforma pertanyent a aquesta activitat.


Informació relacionada