Seminari web: «Alimentació saludable, el millor combustible en l’esport»

Activitat

Les Jornades d’assessorament són formacions especialitzades sobre diferents temes d’actualitat relacionats amb l’esport. 

Aquest programa, que el Consell de Mallorca desenvolupa des de 2014, s’adreça a col·lectius, a persones i a tots els estaments en general que intervenen en l’àmbit de l’esport a Mallorca.

El Consell de Mallorca està en contacte permanent amb les regidories d’ajuntaments, federacions esportives, clubs, associacions de mares i pares d’alumnes (AMIPA) i amb el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física de les Illes Balears (COLEF). D’aquesta manera, es formulen les diferents propostes, adaptades a les necessitats reals.

Seminari web: «Alimentació saludable, el millor combustible en l'esport»

Xisca Juan Castell i M. del Mar Duran Duran, dietistes i nutricionistes

​​​​​​​

Participants:

Jonathan Barreiro (@jonathanbarreiro97), jugador de bàsquet del Casademont Zaragoza pertanyent a la Lliga ACB. També ha disputat l’Eurolliga i milita en la plantilla de la selecció espanyola absoluta de bàsquet.

Virginia Torrecilla (@virginiatr6), futbolista centrecampista de l’Atlètic de Madrid de la Primera Divisió espanyola i capitana de la selecció espanyola.

Sete Benavides (@seteebenavides), piragüista olímpic en la modalitat d’aigües tranquil·les amb denou medalles internacionals, d’entre les quals  tres són medalles de bronze en el campionat mundial i de plata en el campionat europeu.

​​​​​​​Temes:

  • La importància de la nutrició en l’esportista per optimitzar el rendiment.
  • Les necessitats energètiques i els factors que condicionen els requeriments calòrics de l’esportista.
  • La hidratació.
  • El ritme de les menjades.
  • La suplementació i les ajudes ergogèniques.