Atenció

Aquesta activitat està subjecta a les mesures sanitàries de prevenció que es puguin derivar de l'evolució de la pandèmia de la covid-19.

Jornades esportives familiars

Activitat

Trobades de convivència per famílies durant un cap de setmana, en una instal·lació hotelera de Mallorca. En un ambient lúdic es poden fer tot tipus d’activitats esportives, adaptades als diferents grups d’edat. Unes jornades intensives per fer modalitats clàssiques o descobrir-ne d’altres més novedoses, tant individuals com en grup.

Destinataris

Usuaris de qualsevol edat.

Descripció

Fitnes, circuits de força, activitats aquàtiques, ball, relaxació, esport en grup reduïts.

Quan

El proper mes de febrer de 2022, hi haurà dues edicions de cap de setmana: el 12-13 de febrer i 19-20 de febrer de 2022.

On

Es durà a terme a l'hotel Alcúdia Garden Aparthotel. Entrada el dissabte matí i sortida el diumenge, després de dinar.

Cost

El preu orientatiu per un cap de setmana (1 nit) per a una família de quatre (dues persones adultes i dos infants: un de 7-16 anys i un altre de 2 a 6 anys) es de 156,60 euros. Hi ha altres tarifes segons el nombre de membres i edats de la unitat familiar. Aquestes tarifes ja inclouen la taxa turística i règim de tot inclòs. Possibilitat d'entrar el divendres horabaixa ( 2 nits).

Inscripció

Preinscripció pel sorteig de les places. S'obrirà el proper dia 13 de gener de 2022 fins dia 16 de gener a les 24h. El sorteig es realitzarà el dia 18 de gener a les 12h. Per a més informació i consulta de preus podreu cridar al 971.145.004 de dilluns a divendres de 8 a 15 hores


Informació relacionada