Atenció

Com a novetat a la mateixa preinscripció es podran apuntar al mateix temps 6 unitats familiars.

Jornades esportives familiars

Activitat

Trobades de convivència per famílies durant un cap de setmana, en una instal·lació hotelera de Mallorca. En un ambient lúdic es poden fer tot tipus d’activitats esportives, adaptades als diferents grups d’edat. Unes jornades intensives per fer modalitats clàssiques o descobrir-ne d’altres més novedoses, tant individuals com en grup.

Destinataris

Usuaris de qualsevol edat.

Descripció

Fitnes, circuits de força, activitats aquàtiques, ball, relaxació, esport en grup reduïts.

Quan

Són un total de dotze caps de setmana repartits entre maig i octubre de 2022. Vegeu cartell adjunt amb les dates concretes i les instal·lacions hoteleres.

On

Es durà a terme a diverses instal·lacions hoteleres de Mallorca, Blau Punta Reina (Manacor), HYB Eurocalas Aparthotel (Manacor), Na Taconera (Capdepera), Iberostar Albufera Park (Muro) i Protur Safari Park Aparthotel (Sant Llorenç).

Cost

Pel que fa al cost de les estades, el preu mitjà de referència per un cap de setmana (1 nit) per a una família de quatre (dues persones adultes i dos infants o joves) és d’entre 150 i 200 euros l’estada. Hi ha diferents tarifes, segons el nombre de membres, edats de la unitat familiar i la instal·lació hotelera. Totes les estades inclouen pensió completa o tot inclòs, i taxa turística. Es pot fer l’entrada divendres a partir de les 15 h o dissabte matí i sortida diumenge, després de dinar. Per als infants menors de 2 anys, és gratuït. Telèfon d’informació: 971 145 004, de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 15 h.

Inscripció

NOVETAT!! La preinscripció s’ha de fer per unitats familiars i, com a màxim, es poden sol·licitar places per a sis unitats familiars al mateix temps. Les preinscripcions romandran obertes fins a un mes abans de la data de l’estada. Per a la inscripció i per al pagament, totes les famílies preinscrites rebran un missatge electrònic amb les instruccions.


Informació relacionada