Jornades esportives familiars

Activitat

Estades esportives i de convivència per famílies durant un cap de setmana, en una instal·lació hotelera de Mallorca. En un ambient lúdic es poden fer tot tipus d’activitats esportives, adaptades als diferents grups d’edat. 

Nova oferta  d'estades familiars, de febrer a maig de 2024, repartides amb 10 torns.

Destinataris

Usuaris de qualsevol edat.

Descripció

A la majoria d'instal·lacions hoteleres s'hi pot entrar el divendres, a partir de les 15h, o el dissabte al matí. Les estades en tots el casos, acaben el diumenge, després de dinar.

Quan

Oferta per als caps de setmana de febrer a maig de 2024.

On

En diferents hotels de Mallorca: Aparthotel Alcudia Garden, Hotel Viva Cala Mesquida, Hotel Blau Punta Reina i Aparthotel Protur Safari Park. Consultau document de l'apartat informació relacionada per veure les dates i les instal·lacions hoteleres corresponents fins al maig de 2024.

Cost

El preu varia segons el numero de persones, les edats i la durada de l'estança. A l'apartat d'informació relacionada provareu un quadre de preus orientatius que ja inclouen la taxa turística. Totes les estades són el règim de tot inclòs i els menors de dos anys tenen estada gratuïta. Per a més informació, cridau al 971 145 004 de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 16h.

Inscripció

Les dates varien segons els torns, les estades de febrer i març (T-1 al T-3) les preinscripcions son del 18 de desembre a l'1 de gener a les 9h i el sorteig el 8 de gener. Per a la resta de torns (T-4 al T-10) les preinscripcions son del 18 de desembre al 31 de gener i el sorteig el 7 de febrer. Es faran per famílies ( només es pot fer una preinscripció per a cada família), si es vol, es poden marcar tots els torns. El sortejos es duran a terme al poliesportiu de Sant Ferran el dia indicat a les 10h. Les preinscripcions es tancan la data senyala segons cada torns a les 9h.


Informació relacionada

 • Certificat del sorteig per als torns 4 al 10

  Descarrega
 • Llistat dels preinscrits per a participar al sorteig de les estades d'abril i maig del T-4 al T-10

  Descarrega
 • Cartell activitats de febrer a maig de 2024, T1-T10

  Descarrega
 • Temporalització i procediment per a la inscripció T1-T10

  Descarrega
 • Quadre de preus orientatius segons instal·lació hotelera

  Descarrega