Atenció

Sorteig de les places del mes d'octubre el proper dia 20 de juliol a les 10 h matí al Poliesportiu de Sant Ferran

Jornades esportives familiars

Activitat

Trobades de convivència per famílies durant un cap de setmana, en una instal·lació hotelera de Mallorca. En un ambient lúdic es poden fer tot tipus d’activitats esportives, adaptades als diferents grups d’edat. Unes jornades intensives per fer modalitats clàssiques o descobrir-ne d’altres més novedoses, tant individuals com en grup.

Destinataris

Usuaris de qualsevol edat.

Descripció

Fitnes, circuits de força, activitats aquàtiques, ball, relaxació, esport en grup reduïts.

Quan

Són un total de dotze caps de setmana repartits entre maig i octubre de 2022. Vegeu cartell adjunt amb les dates concretes i les instal·lacions hoteleres.

On

Es durà a terme a diverses instal·lacions hoteleres de Mallorca, Blau Punta Reina (Manacor), HYB Eurocalas Aparthotel (Manacor), Na Taconera (Capdepera), Iberostar Albufera Park (Muro) i Protur Safari Park Aparthotel (Sant Llorenç). Contam aproximadament amb cinquanta habitacions de 4 pax. per cada cap de setmana.

Cost

Pel que fa al cost de les estades, el preu mitjà de referència per un cap de setmana (1 nit) per a una família de quatre (dues persones adultes i dos infants o joves) és d’entre 185 i 200 euros l’estada. Hi ha diferents tarifes, segons el nombre de membres, edats de la unitat familiar i la instal·lació hotelera. Totes les estades inclouen pensió completa o tot inclòs, i taxa turística. Es pot fer l’entrada divendres a partir de les 15 h o dissabte matí i sortida diumenge, després de dinar. Per als infants menors de 2 anys, és gratuït. Telèfon d’informació: 971 145 004, de dilluns a dijous de 8 a 17 h i divendres de 8 a 15 h.

Inscripció

La preinscripció s’ha de fer per unitats familiars i, com a màxim, es poden sol·licitar places per a sis unitats familiars al mateix temps. Hi haurà un sorteig de les places el 20 de juliol a les 10 h al Poliesportiu de Sant Ferran. Les famílies que han aconseguit plaça, rebran un correu electrònic amb les instruccions per fer la inscripció i el pagament de l'activitat.


Informació relacionada