Jornada «Protocol de reanimació cardiopulmonar (RCP), adaptat a la situació covid-19»

Activitat

Les Jornades d’assessorament són formacions especialitzades sobre diferents temes d’actualitat relacionats amb l’esport. 

Aquest programa, que el Consell de Mallorca desenvolupa des de 2014, s’adreça a col·lectius, a persones i a tots els estaments en general que intervenen en l’àmbit de l’esport a Mallorca.

Campanya #VadeSegons

  • Jornada "Protocol de reanimació cardiopulmonar (RCP), adaptat a la situació covid-19"

La Direcció Insular d'Esports del Consell de Mallorca i la Federació de Futbol de les Illes Balears presenten una actualització del protocol de reanimació que les persones relacionades amb l'esport poden aplicar en cas d'emergència per un accident cerebrovascular o cardiovascular per tractar de minimitzar-ne les conseqüències.

Es tracta d'una jornada telemàtica on, entre d'altres, parlarem de:

- Què és una maniobra RCP? Quan i com s'ha d'aplicar?

- Conscienciar de la importància de l'actuació immediata dels testimonis.

- Adaptació de la RCP a la situació covid-19.

- Maneig del desfibril·lador.

 

Amb la participació de:

Guillermo Cuadra, àrbitre de primera divisió que forma part de la llista de col·legiats FIFA. Segon àrbitre balear de la història que és internacional.

Carlos Barrón, futbolista porter del Palma Futsal de la primera divisió espanyola de futbol sala i jugador internacional amb la selecció.

 

Una campanya que compta amb el suport de les federacions esportives de Mallorca i els ajuntaments.

Destinataris

Entrenadors, delegats, tècnics esportius, àrbitres, etc. i qualsevol persona que tengui contacte o treballi amb equips esportius.

Descripció

La campanya #VadeSegons es desenvoluparà de manera telemàtica des del plató d'Esports del Consell de Mallorca amb un col·loqui dels assistents, entre ells especialistes del Servei de Medicina Esportiva i tècnics de la Federació de Futbol de les Illes Balears.

Quan

Dijous 21 d'octubre de 2021 a les 18.00 hores.

On

Plataforma Zoom, format digital.

Cost

Gratuït.

Inscripció

https://mailchi.mp/conselldemallorca/rcp