Seminari web «Emociona't»

Activitat

Les Jornades d’assessorament són formacions especialitzades sobre diferents temes d’actualitat relacionats amb l’esport. 

Aquest programa, que el Consell de Mallorca desenvolupa des de 2014, s’adreça a col·lectius, a persones i a tots els estaments en general que intervenen en l’àmbit de l’esport a Mallorca, independentment de l’objectiu —competitiu, recreatiu, econòmic, saludable, higiènic o social—, per oferir-los la informació necessària per prendre decisions en els àmbits de competència.

El Consell de Mallorca està en contacte permanent amb les regidories d’ajuntaments, federacions esportives, clubs, associacions de mares i pares d’alumnes (AMIPA) i amb el Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física de les Illes Balears (COLEF). D’aquesta manera, es formulen les diferents propostes, adaptades a les necessitats reals.
 

«Emociona't»

Desenvolupament de les competències emocionals per a facilitar l'acompanyament dels alumnes" (webinar).

Ponent

Rosa Miralles. Doctora per la Universitat de Lleida, llicenciada en psicopedagogia i mestra d’educació física. Col·labora amb l’Institut de Ciències de l’Educació de Lleida i amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. També és especialista en psicologia de l’esport i entrenadora esportiva.

Jornada gratuïta.

Destinataris

Educadors i educadores, associacions, entitats, ajuntaments, escoles, associacions de pares i mares, etc.

Descripció

Taller en línia emmarcat dins el pla d'assessorament d'Esports, amb l'objectiu de facilitar l'acompanyament emocional de l'alumnat.

Quan

21 d'octubre de 2020, 18.00 hores.

On

Plataforma Zoom (sessió en línia).

Cost

Gratuït

Inscripció


Informació relacionada