Esportistes individuals: Els valors de l'esport

Activitat

Programa que sorgeix de la idea de col·laborar amb esportistes mallorquins que han competit en les màximes categories de l’esport que practiquen o que han lluitat per arribar on són. Un projecte que posa en pràctica els valors que es volen difondre des d’Esports del Consell de Mallorca.

Al cartell de ponències del 2022 -que arribaran a entitats, associacions i centres educatius- hi ha 9 esportistes, 3 dels quals són de nova incorporació: l’àrbitre de primera divisió i internacional mallorquí Guillermo Cuadra; el regatista olímpic Sergi Roig i, també, el triatleta Bernat Xamena. Altres esportistes que repeteixen són ciclistes com Mavi García i Joan Reinoso, atletes com Cristina Prats, Bel Calero i Tòfol Castanyer o el muntanyista i espeleòleg invident Pedro González.

Destinataris

Escolars i població en general.

Descripció

Xerrades basades en l’exemple pràctic, debat i col·loqui, en aquesta ocasió incidint en blocs com la conservació de la muntanya i la mar o les ciutats sostenibles. Tot i així, no deixaran de lluitar per valors com els somnis, la superació o la disciplina.

Quan

Tot l'any.

On

Centres educatius o entitats de l’àmbit esportiu de Mallorca.

Cost

Gratuït.

Inscripció

Tot l'any.


Informació relacionada

  • Pòster «Els valors de l'esport. Practica l'esport sostenible 2022»

    Descarrega
  • Díptic informatiu «Els valors de l'esport. Practica l'esport sostenible 2022»

    Descarrega