Equips: «Jugam amb l’elit»

Activitat

«Jugam amb l'elit» és un programa destinat a fomentar la pràctica esportiva i els valors entre el jovent, reflectit en el mirall que són els equips d’elit. El programa compta amb la implicació de vint clubs de Mallorca de primer nivell.

Els clubs d’elit són una eina fonamental per fomentar l’esport i per transmetre els valors esportius, donada la seva rellevància social. El Consell de Mallorca té un acord de col·laboració en esports com bàdminton, bàsquet, bàsquet en cadira de rodes, futbol, handbol, hoquei, rugbi, voleibol, waterpolo, a través del qual transmet i promociona els valors esportius.

El Consell arribarà el curs 2021-2022 a gairebé 6.000 infants amb nous esports i més clubs femenins amb les activitats a escoles i entitats esportives.

 
Equips: «Jugam amb l'elit»

Durant el període 2021-2022 el Consell col·labora amb: CB Bahía San Agustín/ Palmer Alma Mediterránea, Club Sant Josep Obrer, Club Bàdminton Palma, Club Voleibol Manacor, Discaesport BSR CD, Espanya Hoquei Club, Mallorca Hockey Club, MItourA Handbol Marratxí, Palma Futsal, RCD Mallorca, Shamrock Rugby Club, UD Collerense, Voley Palma, Voley Ciutat Cide, l'UD Collerense, i els recents incorporats equips Atlético Baleares CD de futbol femení, el Mallorca Waterpolo Club, també femení, i els equips de bàsquet Asnimo Agora portals femení i el CB Binissalem BSR.

Destinataris

Centres educatius des d’educació primària fins a primer de batxillerat. Clubs i associacions esportives.

Descripció

Circuits basats en xerrades formatives de jugadors i jugadores, visita a camps i àrees d’entrenament, assistència a partits o activitats pràctiques, organitzats de manera conjunta entre el Consell de Mallorca i els clubs de referència.

Quan

D’octubre a juny.

On

Centres educatius repartits per Mallorca o trasllat als propis clubs esportius.

Cost

Gratuït.

Inscripció

D’octubre a maig.


Informació relacionada

  • Equips col·laboradors Curs 2021-22 «Jugam amb l’elit»

    Descarrega
  • Eina didàctica Curs 2021-22 «Jugam amb l’elit»

    Descarrega