Equips: «Jugam amb l’elit»

Activitat

«Jugam amb l'elit» és un programa destinat a fomentar la pràctica esportiva i els valors entre el jovent, reflectit en el mirall que són els equips d’elit. El programa compta amb la implicació de tretze clubs de Mallorca de primer nivell nacional.

Els clubs d’elit són una eina fonamental per fomentar l’esport i per transmetre els valors esportius entre els infants i joves de Mallorca, donada la seva rellevància social. El Consell de Mallorca té un acord de col·laboració en les modalitats de bàdminton, bàsquet, futbol, handbol, hoquei i voleibol, a través del qual transmet i promociona els valors esportius.

 
Equips: «Jugam amb l'elit»

Programa que apropa els principals clubs de Mallorca als infants, perquè puguin compartir experiències amb esportistes professionals de manera directa i a través dels seus jugadors i jugadores i personal tècnic esportiu.

Durant el període 2021 el Consell col·labora amb: Bahía San Agustín/ Palmer Alma Mediterránea Palma, Club Bàdminton Palma, Club Voleibol Manacor, Discaesport, Espanya Hoquei Club, Palma Futsal, RCD Mallorca, Sispal Handbol Marratxí, Urbia Voley Palma, Voley Ciutat Cide, l'UD Collerense, i els recents incorporats equips femenins Club Baloncesto Andratx i el Club Sant Josep Obrer. 

Destinataris

Centres educatius des d’educació primària fins a primer de batxillerat. Clubs i associacions esportives.

Descripció

Circuits basats en xerrades formatives de jugadors i jugadores, visita a camps i àrees d’entrenament, assistència a partits o activitats pràctiques, organitzats de manera conjunta entre el Consell de Mallorca i els clubs de referència.

Quan

D’octubre a juny.

On

Centres educatius repartits per Mallorca o trasllat als propis clubs esportius.

Cost

Gratuït.

Inscripció

D’octubre a maig.


Informació relacionada

  • «Jugam amb l’elit»_Curs 2020-21_Equips col·laboradors

    Descàrrega