Equips: «Jugam amb l’elit»

Activitat

«Jugam amb l'elit» és un programa destinat a fomentar la pràctica esportiva i els valors entre el jovent, reflectint en el mirall que són els equips d’elit. El programa compta amb la implicació de setze clubs de Mallorca de primer nivell.

Els clubs d’elit són una eina fonamental per fomentar l’esport i per transmetre els valors esportius, donada la seva rellevància social. El Consell de Mallorca té un acord de col·laboració en esports com bàdminton, bàsquet, bàsquet en cadira de rodes, futbol, futbol sala, handbol, hoquei herba, hoquei patins, rugbi, voleibol, waterpolo, a través del qual transmet i promociona els valors esportius.

Equips: «Jugam amb l'elit»

Durant el període 2022-2023 el Consell col·labora amb: RCD Mallorca (futbol), CB Bahía San Agustín, Club Handbol Marratxí, Club Voley Palma, CD Discaesport, Espanya Hoquei Club, Club Voleibol Manacor, Voley Ciutat Cide, Club Bàdminton Palma, Club, Palma Futsal, CD Atlético Baleares, Azul Marino basket Mallorca, Mallorca Waterpolo Club, CN Ciutat Waterpolo, Shamrock Rugby Club i Mallorca Hockey Club.

 

Activitats:

. Jornades a centres educatius, amb visites d'esportistes i pràctiques esportives

. Visites guiades als camps d'entrenament i de joc.

. Diades ·"Experience" per conèixer com es preparen abans d'un partit, l'entorn del camp i per poder veure els partits en directe.

Destinataris

Centres educatius des d’educació primària fins a primer de batxillerat. Clubs i associacions esportives.

Descripció

Circuits basats en xerrades formatives de jugadors i jugadores, visita a camps i àrees d’entrenament, assistència a partits o activitats pràctiques, organitzats de manera conjunta entre el Consell de Mallorca i els clubs de referència.

Quan

Tot l'any

On

Centres educatius repartits per Mallorca o trasllat als propis clubs esportius.

Cost

Gratuït.

Inscripció

Obertes tot l'any, mitjançant un correu electrònica a oem@conselldemallorca.net


Informació relacionada

  • Equips col·laboradors Curs 2021-22 «Jugam amb l’elit»

    Descarrega
  • Vídeo de la campanya Esport Net, som equip

    Visita