Els valors de l'esport

Activitat

Programa que sorgeix de la idea de col·laborar amb esportistes mallorquins que han competit en les màximes categories de l’esport que practiquen o que han lluitat per arribar on són. Un projecte que posa en pràctica els valors que es volen difondre des d’Esports del Consell de Mallorca.

Al cartell de ponències del 2024 -que arribaran a entitats, associacions i centres educatius- hi ha 10 esportistes, la gimnasta olímpica Cintia Rodríguez; la pilot de Dakar, Sonia Ledesma; el pilot d’enduro i entrenador, Joan Pau Segura. Aquests s’uneixen a un cartell de luxe compost pels esportistes següents: l’àrbitre de primera divisió i internacional Guillermo Cuadra; el regatista olímpic Sergi Roig; la atleta Bel Calero i Bernat Xamena; els ciclistes, Mavi García i Joan Reinoso; i el muntanyista i espeleòleg invident Pedro González. L’objectiu és que facin arribar missatges de respecte, igualtat de gènere, tolerància, diversitat o cura del medi ambient com a principals eixos.

Destinataris

Escolars i població en general.

Descripció

Xerrades basades en l’exemple pràctic, debat i col·loqui, en aquesta ocasió incidint en blocs com la conservació de la muntanya i la mar o les ciutats sostenibles. Tot i així, no deixaran de lluitar per valors com els somnis, la superació o la disciplina.

Quan

Tot l'any.

On

Centres educatius o entitats de l’àmbit esportiu de Mallorca.

Cost

Gratuït.

Inscripció

Amb un correu a oem@conselldemallorca.net


Informació relacionada

  • Pòster «Els valors de l'esport. Practica l'esport sostenible 2023»

    Descarrega
  • Model de sol·licitud de xerrada 2024

    Descarrega