Curses a la Serra de Tramuntana

Programa

El VIII Circuit Curses Infantils a la Serra de Tramuntana, compta amb un total de deu curses adreçades a infants i joves de fins a disset anys a diferents indrets naturals o municipis de la Serra, les famílies també hi poden participar. Les curses inclouen diferents categories, amb recorreguts que van dels 150 m, per als participants més petits, als 4.500 m, per als adults. 

Les curses estan promogudes pel Consell de Mallorca i el Consorci Serra de Tramuntana, òrgan que depèn de la institució insular. Els objectius del programa són contribuir a l'adquisició d'hàbits saludables i fomentar, com element essencial, la integració d’esport i natura, perquè els infants i joves que hi participen aprenguin a valorar el patrimoni de la Serra de Tramuntana.

Les curses es complementen amb tallers relacionats amb els hàbits de vida saludables, els valors esportius, el respecte i la cura del medi ambient i del patrimoni, i l’esport sostenible. Aquestes tallers es reprendran sempre que sigui possible i d'acord amb les mesures sanitàries de prevenció que es puguin derivar de l'evolució de la pandèmia de la covid-19.

Cursa

VIII Circuit Curses Infantils a la Serra de Tramuntana.

Categories

Nins i nines de totes les edats, de 0 fins a 17 anys. 10 circuits per categoria i grup d’edat, no competitius.

Quan

​​​​​Valldemossa, 27 de març

Sóller (Muleta), 24 d'abril

Campanet (Fonts Ufanes), 15 de maig

Bunyola (Raixa) , 29 de maig

Fornalutx, 12 de juny

Banyalbufar, 18 de setembre

Mancor de la Vall, 2 d'octubre

Calvià (Galatzó), 20 de novembre

Lloseta, 11 de desembre

Lluc, 18 de desembre (nova data)

Punt de trobada

Zones naturals de la Serra de Tramuntana habilitades per al pas de persones, així com nuclis urbans.

Tallers i activitats

-

Inscripció

Per a la cursa de Lloseta les inscripcions romandran obertes de l'1 de desembre a les 12h fins al 8 de desembre a les 12 h. Per a la cursa de Lluc, s'obriran un període nou d'inscripcions més endavant.


Informació relacionada