«Jugam amb l'elit»

Activitat

​​​​​«Jugam amb l'elit» és un conjunt d'activitats organitzades pel Consell de Mallorca per fomentar l’esport juntament amb el clubs mallorquins de primera. A través d’un acord de col·laboració amb vint equips en àmbits com el bàdminton, bàsquet, esport adaptat, futbol, voleibol, handbol, hoquei, rugbi i waterpolo, organitzam tallers, visites i activitats pràctiques, que permeten que els més joves coneguin com és la dinàmica professional, la història dels jugadors i les seves rutines.

Els clubs que hi participen són:

CB Bahía San Agustín, Club Bàdminton Palma, Club Sant Josep Obrer, Club Voleibol Manacor, Club Voley Palma, CN Ciutat de Palma de Waterpolo, Discaesport BSR CD, Espanya Hoquei Club, Mallorca Hockey Club, MiTourA Handbol Marratxí, Palma Futsal, Shamrock Rugby Club, RCD Mallorca, Voley Ciutat Cide, l'UD Collerense, i els nous equips que s’incorporen aquesta temporada: l’AD Son Sardina i el CD Atlético Baleares, equips femenins de futbol, l’Asnimo Agora Portals de bàsquet femení, el CB Binissalem Asnimo BCR de bàsquet adaptat i el Mallorca Waterpolo Club femení.
                                                                                                                         
Activitats
• Jornades a centres educatius, amb visites d’esportistes i pràctiques esportives.
• Visites guiades als camps d’entrenament i de joc.
• Diades «Experience»  per conèixer com es preparen abans d’un partit, l’entorn del camp i per poder veure els partits en directe.

Voleu compartir una estona amb aquests clubs, envieu un correu a:  oem@conselldemallorca.net

 


Informació relacionada

  • Vídeo: La victòria del valors

    Visita
  • Vídeo de l'equip Voley Ciutat Cide

    Visita